BiH: Harmonization of Regulations with International Standards on Sexual Harassment/BiH: Usklađivanje propisa sa međunarodnim standardima u vezi sa seksualnim uznemiravanjem

09 February 2022, BiH – As a part of the project “Banja Luka – City with Zero Tolerance on Sexual Violence and Harassment” supported by the UN Women Office in BiH, United Women Foundation from Banja Luka organized the round table on 3 February 2022 with women and men representatives of public institutions that are …

Read more BiH: Harmonization of Regulations with International Standards on Sexual Harassment/BiH: Usklađivanje propisa sa međunarodnim standardima u vezi sa seksualnim uznemiravanjem

”Secili marshim ka nje tregim”/ “Every march has a story”

7 Mars, 2019. Peja edhe kete vit mblodhi shume  gra e burra përfaqësues të organizatave civile, përfaqësues të partive politike, profesorë universitar e qytetarë të thjeshtë te cilet u dëgjuan duke thirrur kerkojme barazi ne shoqeri. Edhe pse kemi shume premtime se grate do te kane me shume perkrahje ne punesim, perkrahje ne impelemtimin e …

Read more ”Secili marshim ka nje tregim”/ “Every march has a story”

Association Fenomena was granted a license to provide SOS phone service for women victims of violence/Udruženje Fenomena dobilo licencu za pružanje usluge SOS telefona za žene žrtve nasilja

February 1st, 2019: The Fenomena Association from Kraljevo was given a five-year license to provide SOS telephone for women who survived domestic violence and thus became the only association in central Serbia that has a licensed social protection service for women survivors of family violence. The phone number 0800 / 350-036 is free of charge …

Read more Association Fenomena was granted a license to provide SOS phone service for women victims of violence/Udruženje Fenomena dobilo licencu za pružanje usluge SOS telefona za žene žrtve nasilja

Konferenca rajonale “Qasja në drejtësi e viktimave të dhunës në familje dhe dhunës në baza gjinore’’

Konferenca rajonale “Qasja në drejtësi e viktimave të dhunës në familje dhe dhunës në baza gjinore’’ Me datë 10 dhe 11 dhjetor, 2018  nën organizimin e Zyrës së Koordinatorit Ndërkombëtar kundër Dhunës në Familje, z. Naim Qelaj, u mbajt konferenca rajonale “Qasja në drejtësi e viktimave të dhunës në familje dhe dhunës në baza gjinore’’, …

Read more Konferenca rajonale “Qasja në drejtësi e viktimave të dhunës në familje dhe dhunës në baza gjinore’’

Violence is not justified is the motto of this October campaign in Peja and in all Kosovo

“Violence is not justified”, “Respect the family to be respected” is the motto of the campaign during the month of October, to  Break the Silence joins and hear our  voices across the country to raise awareness of domestic violence. Awareness is such an important part of the battle, because it helps more and more people …

Read more Violence is not justified is the motto of this October campaign in Peja and in all Kosovo

Strengthening the Role of Civil Society Organizations during the Compensation Process for Victims of Crime

May 10, 2018 – OSCE organized a workshop on Strengthening the Role of Civil Society Organizations during the Compensation Process for Victims of Crime Ambassador Jan Braathu, Head of Mission, OSCE Mission in Kosovo said that is fundamental to build trust between the Kosovo institutions. The role of the National Coordinator against Domestic Violence in …

Read more Strengthening the Role of Civil Society Organizations during the Compensation Process for Victims of Crime

CSSP Civil Society Strengthening PlatformGDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner