Panairi ndëretnik i grave/women’s inter ethnic fair

Panairi  ndëretnik i grave te komunitetit , Shqiptar, Serbe dhe RAE u organizua nga Qendra për Mirëqenien e Gruas ku u ekspozuan prodhimet  vendore te grave ne ushqim tradicional, lengje dhe në punëdore. Risi  në edicionin e sivjetmë të panairit ,  janë edhe dy pavijone të tëra me prodhimet  te embelsirave dhe mjalte natyrale. Të …

Read more Panairi ndëretnik i grave/women’s inter ethnic fair

Alt Text

Women’s groups discuss how to integrate intersectional approaches for ending violence against women in the Western Balkans and Turkey

Photo: UN Women Twenty-five women representing different marginalized groups from the Western Balkans and Turkey met in Istanbul to discuss how to better integrate an intersectional approach into their work on ending violence against women.

Read more Women’s groups discuss how to integrate intersectional approaches for ending violence against women in the Western Balkans and Turkey

Alt Text

Women’s groups discuss how to integrate intersectional approaches for ending violence against women in the Western Balkans and Turkey

Twenty-five women representing different marginalized groups from the Western Balkans and Turkey met in Istanbul to discuss how to better integrate an intersectional approach into their work on ending violence against women.

Read more Women’s groups discuss how to integrate intersectional approaches for ending violence against women in the Western Balkans and Turkey

CSSP Civil Society Strengthening PlatformGDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner