Meeting to review the State Protocol for handling cases of sexual violence / Takim per te shqyrtuar Protokollin shteteror per trajtimin e rasteve te dhunes seksuale

18.10.2022. – Peja

Meeting with health care providers and representatives from institutions to review the State Protocol for handling cases of sexual violence.

During the meeting, recommendations were shared including Promising Practices for the provision of specialized support and the establishment of such services for women who have experienced sexual violence. The shared experiences and the need to provide specialized services for women who have experienced sexual violence were greatly appreciated. These meetings will also be held in other cities during this month.


18.10.2022. – Pejë

Takim me ofruesit e kujdesit shëndetësor dhe përfaqësues nga institucionet per te shqyrtuar Protokollin shteteror per trajtimin e rasteve te dhunes seksuale.

Gjate takimit jane marr rekomandimet nga Praktikat Premtuese të ngritjes dhe ofrimit të shërbimeve të mbështetjes së specializuar për gratë që kanë përjetuar dhunë seksuale. Gjate takimit eshte vleresuar shume pervojat e shkembyera dhe nevojen per ofrimin e sherbimeve te specializuara per grate te cilat kane perjetuar dhune seksuale. Keto takime do te mbahen edhe ne qytetet tjera gjate keti muaji.

CSSP Civil Society Strengthening PlatformGDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner